Schiphol Logistics Park

Ondernemen op Schiphol Logistics Park betekent ondernemen in het hart van het grootste logistieke knooppunt van Europa. Ingericht voor grootschalige, luchthavengeoriënteerde logistieke bedrijvigheid, maar ook koeriersbedrijven zijn hier gevestigd.

Platform Schiphol om de hoek

De plek van het bedrijvenpark is een triple A-locatie voor de logistieke sector door de aanwezigheid van Schiphol (op 5 minuten van de luchthavenplatforms), goede openbaar vervoervoorzieningen en Amsterdam, Aalsmeer en meer grote steden op steenworp afstand. Een hoogwaardig terrein op één van de meest strategische punten ten zuiden van Schiphol, gelegen naast de A4, de N201, nabij de A9 en de A5.

Wat wij doen

In overleg met de leden levert de Parkmanagementvereniging diverse faciliteiten. Denk daarbij aan onderhoud openbare ruimte grijs en groen, gladheidsbestrijding en bewegwijzering. Ook is Parkmanagement de schakel tussen de ondernemers en gemeente, politie, brandweer en andere overheidsinstanties. Wij zorgen voor een schoon, heel en veilig bedrijvenpark. De focus op duurzaamheid en groen komt o.a. tot uiting in diverse groenzones, zoals het Ringdijkpark.

Organiseren en adviseren

Communicatie is zeer belangrijk. Naast het houden van Algemene Ledenvergaderingen wordt belangrijk nieuws voor de ondernemers gedeeld via de nieuwsbrief en wordt het bestuur geïnformeerd en geadviseerd waar nodig.

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN SCHIPHOL LOGISTICS PARK

Eind jaren '90 - heden
Gemeente: Haarlemmermeer
Oppervlak: 43 hectare
Bedrijven: Circa 56

Opdrachtgever: Schiphol Logistics Park  

Bijzonderheden: Verbeterd beheer | Creëren van draagvlak voor eigen gebiedsidentiteit | Opzetten community | Truckparking in ontwerpfase | Parkmanagement voor kwaliteit, hoogwaardige uitstraling, veiligheid en servicelevel | Gelegen op een hoogwaardige toekomstbestendig bedrijvenpark