Business Park Oude Meer

Het bedrijvenpark

Business Park Oude Meer in de gemeente Haarlemmermeer is een hoogwaardig, representatief, logistiek en luchthavengebonden park van 55 hectare. Gelegen naast de N201 en de A4 bent u zo op de luchthaven of in de haven van Amsterdam. Veel internationale logistieke bedrijven zijn hier gevestigd: o.a. Yamaha, Intel en Mitsubishi.

Wat doen wij?

De belangrijkste uitgangspunten voor ieder bedrijvenpark zijn schoon, heel en veilig. Dat is de basis. Maar wij gaan graag een stapje verder. Met de verschillende expertise die wij in huis hebben zijn we ook voor dit goed georganiseerde bedrijvenpark van meerwaarde. Beheer, toezicht houden, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, bereikbaarheid en begeleiding collectieve projecten behoren tot onze parkmanagementwerkzaamheden.

We ondersteunen het stichtingsbestuur bij het volledig ontzorgen van de deelnemende bedrijven.

Communicatie

De bedrijven worden via een nieuwsbrief wekelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over het park: o.a. werkzaamheden aan groen en grijs, schouwrapporten of ALV-verslagen worden hierin gecommuniceerd. Het laatste nieuws is ook terug te vinden op de website van de stichting.

Actief parkmanagement; een must op een bedrijventerrein in ontwikkeling.

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN OUDE MEER

2014 – heden 
55 hectare 
Circa 40 bedrijven

Opdrachtgever: Stichting Parkmanagement Schipholregio 
Bijzonderheden: Internationale logistieke bedrijven | Schiphol gebonden | Deels transitie naar datacenter | Loketfunctie bedrijven | Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) | Hoge beeldkwaliteit (A) voor onderhoud groen en openbare ruimte

Voor meer informatie zie ook:
pmoudemeer.nl