Business Park Amsterdam Osdorp

Het Business Park

Business Park Amsterdam Osdorp is een onderscheidend park op het gebied van duurzaamheid en circulariteit door bijvoorbeeld collectieve koude-/warmteopslag via een geavanceerd bronnensysteem.

Een terrein van de toekomst met veel ruimte voor groen. Goed bereikbaar en uniek gelegen bij Schiphol en in Tuinen van West: een groene omgeving met veel wandel- en fietspaden.

Middelgrote, logistieke internationale bedrijven, maar ook lokale ondernemers uit Amsterdam vestigen zich hier graag door de nabijheid van de haven, luchthaven en het bruisende stadscentrum.

Wat doen wij?

KG ParkManagement zorgt samen met de Parkmanagement Vereniging Amsterdam Osdorp voor een schoon, heel en veilig terrein. Het terrein is KVO-B gecertificeerd en een collectief camerabeveiligingssysteem en onze fysieke aanwezigheid (o.a. wekelijkse schouw) waarborgen de veiligheid. De vereniging houdt zich ook bezig met de infrastructuur, het groenonderhoud, de gladheidsbestrijding, de kwaliteit van en de levendigheid op het park.

Communicatie

De ondernemers worden via een nieuwsbrief wekelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws betreffende het park: o.a. werkzaamheden aan groen en grijs, schouwrapporten of ALV-verslagen worden zo gecommuniceerd. Actueel nieuws is ook terug te vinden op de website.

Van lokale ondernemer tot multinational: ‘Amsterdam Osdorp has it all!’

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN AMSTERDAM OSDORP

2014 – heden
20 hectare
Circa 35 bedrijven 

Opdrachtgever: Vereniging Business Park Amsterdam Osdorp
Bijzonderheden: Camerabewaking | Beheer en onderhoud | Project BPAO Energie positief | Duurzaamheid (ecologisch beheer) | Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) | Lokale en internationale bedrijven | Centraal gelegen nabij Schiphol, de stad, de haven van Amsterdam en een recreatiegebied

Voor meer informatie zie ook:
pmamsterdamosdorp.nl