Bedrijvenpark Greenpark Aalsmeer

Duurzaamheid, innovatie en aandacht voor mens en milieu staan bij dit bedrijventerrein centraal. De meeste bedrijfsgebouwen zijn al klaar voor de toekomst en er wordt gewerkt aan een duurzaam voorzieningenniveau voor het hele bedrijventerrein.

Strategische ligging in ’t hart van de MRA

Green Park Aalsmeer is een ruim en stijlvol bedrijvenpark gelegen tussen Schiphol en de grootste bloemenveiling ter wereld; Royal FloraHolland.

Een geweldige locatie voor zowel internationale als regionale ondernemers vanwege de centrale ligging. Op vijf minuten van de luchthaven, 10 minuten van Amsterdam en direct gelegen aan de N201met een eigen op- en afrit. Veel logistieke dienstverlenende en sierteeltgerelateerde bedrijven hebben zich inmiddels gevestigd op Green Park Aalsmeer.

Wat doen wij

In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Green Park Aalsmeer opgericht. De vereniging voor de bedrijven gevestigd op het terrein. KG ParkManagement geeft invulling aan het parkmanagement: van projectmanagement en omgevingsmanagement tot terreinbeheer. Dit houdt onder andere in het verzorgen van de ledenadministratie, het onderhoud aan de buitenruimte, het regelen van de gladheidsbestrijding, de veiligheid en beveiliging op en rond het park en het organiseren van de tweejaarlijkse Algemene Ledenvergadering voor de leden. Ook het aanbieden van gratis energiescans aan de ondernemers is hier onderdeel van.

Organiseren en adviseren

Communicatie over en tussen de bedrijven en de omgeving vinden wij zeer belangrijk. Naast het houden van Algemene Ledenvergaderingen wordt belangrijk nieuws gedeeld via de website en wordt het bestuur van de vereniging geïnformeerd en geadviseerd waar nodig.

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN GREEN PARK AALSMEER

2017 – heden
126 hectare 
Circa 15 bedrijven

Opdrachtgever: Vereniging Parkmanagement Greenpark Aalsmeer
Bijzonderheden: Sierteelt en logistieke ondernemers met een sterke binding in de regio | Duurzaamheid | Beheer en onderhoud groen | Stijlvol park | Distributiecentra | Groothandels en toeleveranciers in de Home, Gift & Gardensector

Voor meer informatie zie ook:
pmgreenparkaalsmeer.nl