Wij weten waar we het over hebben

Wij richten ons op zichtbare kwaliteitsverbetering van bedrijventerreinen. Als onafhankelijke partij ondersteunen wij gemeenten en de ondernemers(verenigingen) bij het gezamenlijk investeren in de gewenste veiligheid, kwaliteit en uitstraling van het bedrijventerrein of business park.

Rond het jaar 2000 introduceerden wij het begrip parkmanagement in Nederland. Hiermee waren wij de eerste. We zijn ervan overtuigd dat een nette uitstraling en een goede samenwerking tussen ondernemers en gemeente bepalend is voor een goed ondernemersklimaat. Dit draagt bij aan de lokale bedrijvigheid, de werkgelegenheid en een positieve waardeontwikkeling van vastgoed. We zijn actief op 15 bedrijvenparken, voornamelijk in de Metropool Regio Amsterdam maar ook doen we projecten buiten onze regio.

Kortom: flexibiliteit, verbindend en inhoudelijk sterk. Advies en ondersteuning op maat voor gemeenten, ondernemersverenigingen en samenwerkingsverbanden.

 

Ons team

Projectleider

Rob ten Bok

link

Projectleider

Dorita Megens

link

Projectleider

Bert van Dijk

link

Officemanager

Liesbeth van der Lans

link

Projectleider

Niels-Olaf Bout

link

Communicatie

Sheila Tramper

link

Projectleider

Emily de Bree

link

Terreinbeheerder

Johan Brugman

link

Meer over ons werk

INTERVIEW

Een dag als terreinbeheerder is elke dag anders.

Johan houdt zich bezig met toezicht houden op vijf van onze parken. Toezicht houden is een breed begrip, maar begint bij het streven naar een schoon, heel en veilige omgeving voor de daar gevestigde bedrijven.

“Mijn naam is Johan Brugman en ik ben sinds 1994 werkzaam als parkbeheerder en ik houd mij bezig met toezicht houden op vijf van onze parken. Toezicht houden is een breed begrip, maar begint bij het streven naar een schoon, heel en veilige omgeving voor de daar gevestigde bedrijven.”

link