Bedrijventerrein De Revelhorst

Het bedrijventerrein

Revelhorst is het jongste bedrijventerrein van Zutphen, centraal gelegen in Oost-Nederland aan de N314 en N348 en is ook goed bereikbaar met het OV. Het is een redelijk nieuw en betaalbaar bedrijventerrein met flexibele kavelindeling waar kleine en middelgrote bedrijven zich graag vestigen.

Het terrein is strategisch gelegen in de regio Stedendriehoek, Apeldoorn – Deventer – Zutphen (tegen de Achterhoek aan) en vlakbij het Bronsbergenmeer, de IJssel en diverse natuurgebieden.

Wat doen wij?

De parkmanager zorgt samen met Stichting Parkmanagement Zutphen voor een schoon, heel en veilig terrein. Zij houden zich met name bezig met de versterking van de samenwerking met en tussen de bedrijven en met de gemeente Zutphen. Ook verzorgen zij het gehele traject omtrent het KVO-B certificaat, zodat men gezamenlijk goede veiligheidsmaatregelen kan treffen. Alle vier de terreinen in Zutphen zijn dan ook collectief beveiligd middels camerasurveillance (I-watch) en mobiele surveillance (door Veneberg Security Team).

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN DE REVELHORST

Oppervlakte 59 hectare
Geopend in 2004
Bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 3.2

Opdrachtgever: Gemeente Zutphen, Provincie Gelderland

Bijzonderheden: Jongste terrein van Zutphen, ten zuiden van de stad | Centrum binnen 10 minuten bereikbaar | Intelligent cameratoezicht (kenteken- en domecamera’s) | Mobiele surveillance | Scherpe energietarieven | KVO-B gecertificeerd