De President

Het bedrijvenpark

Bedrijvenpark De President is opgericht in 2008 en ligt ten zuiden van Hoofddorp, pal naast Schiphol. Dit moderne en groene park is nog volop in ontwikkeling en biedt vestigingsruimte aan lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven. Onlangs is gestart met de uitgifte van kavels op de tweede fase, waarbij duurzame en circulaire oplossingen worden ingepast voor de toekomst.

Er wordt op hoog niveau beheer en onderhoud uitgevoerd, waardoor dit groene en waterrijke park een zeer hoogwaardige en representatieve uitstraling heeft.

Veiligheid wordt gewaarborgd door de vele bewakingscamera’s op de toegangswegen, de surveillance buiten kantooruren en onze zichtbaarheid op het park door middel van schouwen en toezicht houden.

Wat doen wij?

De saamhorigheid onder de ondernemers op De President en hun betrokkenheid bij projecten is groot. Onze organisatie geeft sinds 2014 invulling aan het parkmanagement en werkt samen met de ondernemers en overheden aan de ruimtelijke en economische verbeteringen en de collectieve belangen van het park. Wij zijn de spin in het web die de juiste partijen aan elkaar linkt; een dienstverlener ten dienste van het bestuur van de vereniging, met een adviserende rol.

Communicatie

Wij vinden het belangrijk om de ondernemers deelgenoot te maken van alles wat er op het bedrijvenpark speelt. Er wordt op regelmatige basis gecommuniceerd via een prettig leesbare digitale nieuwsbrief en wij plaatsen actuele informatie op de website van het park.

Parkmanagement creëert de mogelijkheid voor bedrijven om te werken in een duurzame en inspirerende omgeving: schoon, heel en veilig.

PROJECT

BEDRIJVENTERREIN PM DE PRESIDENT

2014 – heden 
100 hectare 
Circa 55 bedrijven 

Opdrachtgever: Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark  de President  
Bijzonderheden: Bijzonderheden: Hoogwaardig bedrijvenpark | Hoge beeldkwaliteit (A) voor onderhoud groen en openbare ruimte | Collectieve camerabewaking | Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B) | Project De President Energieneutraal | Collectief vervoer

Voor meer informatie zie ook:
pmdepresident.nl